Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Collegehousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (31)
  31 / 31 tuotetta

  Nike collegehousut

  Nike collegehousut ovat laatutietoisen valinta. Nike collegehousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike collegehousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike collegehousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua collegehousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike collegehousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Sportswear Boys Club Fleece Pants Jr - collegehousut 29,90 €, Essential Fleece Pants W - collegehousut 54,90 € ja Sportswear Club Fleece Joggers M - collegehousut 54,90 € – millaiset Nike collegehousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike collegehousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Nike collegehousut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 104.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike collegehousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Sportswear Boys Club Fleece Pants Jr - nuorten collegehousut, Nike Essential Fleece Pants W - naisten collegehousut ja Nike Sportswear Club Fleece Joggers M - miesten collegehousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Nike collegehousut

  4.29/5

  Perustuu 42 arvosteluun