Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Stretch-housut
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Nike stretch-housut

  Nike stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Nike stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Yoga Dri-fit Pants M - stretch-housut 54,90 €, Therma-FIT Essential Running Pants W - stretch-housut 92,90 € ja Dri-FIT Essential Pants W - stretch-housut 89,90 € – millaiset Nike stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Nike stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 92.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike stretch-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Therma-FIT Essential Running Pants W - naisten stretch-housut, Nike Dri-FIT Essential Pants W - naisten stretch-housut ja Nike Pro Dri-fit Vent Max Men's Training Pants - miesten stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.