Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Topit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Nike topit

  Nike topit ovat laatutietoisen valinta. Nike topit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike topit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike topit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua topit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike topit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Dri-FIT Tank Nike Pro W - toppi 32,90 €, Dri-fit One Top W Plus - toppi 27,90 € ja Dri-FIT One Slim Fit Tank W - toppi 32,90 € – millaiset Nike topit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike topit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Nike topit -kategorian tuotteet saat hintaan 21.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike topit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Dri-FIT Tank Nike Pro W - naisten toppi, Nike Dri-fit One Top W Plus - naisten toppi ja Nike Dri-FIT One Slim Fit Tank W - naisten toppi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Nike topit

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun