Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (43)
  43 / 43 tuotetta

  Nike shortsit ja caprit

  Nike shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Nike shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike shortsit ja caprit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit ja caprit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike shortsit ja caprit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Dri-FIT Flex Vent Max 8 Training Shorts M - shortsit 54,90 €, Dri-FIT Knit Training Shorts M - shortsit 37,90 € ja Challenger 2-in-1 Running Shorts M - shortsit 44,90 € – millaiset Nike shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike shortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Nike shortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike shortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Dri-FIT Flex Vent Max 8 Training Shorts M - miesten shortsit, Nike Challenger 2-in-1 Running Shorts M - miesten shortsit ja Nike Tempo Luxe Running Shorts W - naisten shortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Nike shortsit ja caprit

  4.42/5

  Perustuu 19 arvosteluun