Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluliivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (22)
  22 / 22 tuotetta

  Nike urheiluliivit

  Talvitakit urheiluliivit ovat laatutietoisen valinta. Talvitakit urheiluliivit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Talvitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Talvitakit urheiluliivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Talvitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Talvitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Dri-FIT Indy V-Neck Sports Bra W - urheiluliivit 29,90 €, Element Top Hz W - pitkähihainen paita 59,90 € ja Sportswear Boys Club Fleece Pants Jr - collegehousut 29,90 € – millaiset Talvitakit urheiluliivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike urheiluliivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nike urheiluliivit-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike urheiluliivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Swoosh Icon Clash Bra W - naisten urheiluliivit, Nike Swoosh Reversible Sports Bra Jr - nuorten urheiluliivit ja Nike Dri-FIT Indy Icon Clash Bra W - naisten urheiluliivit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Nike urheiluliivit

  4.43/5

  Perustuu 7 arvosteluun