Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jumppakassit
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Nike jumppakassi

  Gymbag, eli jumppakassi, on näppärä ja trendikäs laukkuvalinta. Gymbag on neliskanttinen kassi, jonka suu kiristetään pussiksi. Jumppakassin sisällä kulkevat nyörit pujotetaan käsien läpi niin, että kassia voi kantaa repun tapaan selässä. Jumppakassi ihastuttaa helppoudellaan ja monikäyttöisyydellään – pussimainen laukku on muodoltaan kompakti, mutta siihen mahtuu yllättävänkin runsaasti tavaraa. Jumppakassi sopii loistavasti niin rentoon vapaa-ajan käyttöön kuin urheiluunkin. Gymbagissa kulkevat kätevästi esimerkiksi treenivaatteet, kengät ja juomapullo. Käytännöllisyytensä lisäksi jumppakassi on myös tyylikäs lisä sporttiseen tyyliin. Trendikkäitä jumppakasseja valmistaa muun muassa suosikkibrändi Nike.

  Nike on yksi maailman johtavista urheilu- ja katumuodin vaikuttajista. Brändin valikoimasta löytyy runsas valikoima eri lajeihin sekä vapaa-aikaan suunnattuja vaatteita, kenkiä, asusteita ja varusteita. Merkin valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia laukkuja ja reppuja, joista suosituimpiin kuuluvat trendikkäät Nike-jumppakassit. Nike-jumppakassi on materiaaliltaan kestävä ja vettähylkivä, joten se sopii oivallisesti myös urheiluvarusteiden kuljettamiseen. Nike-jumppakassit tunnetaan näyttävästä logokuvioinnista sekä mahtavasta värivalikoimasta, josta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Tyylikäs Nike-jumppakassi viimeistelee niin urheilullisen asun kuin rennon vapaa-ajan tyylinkin.

  Haaveissa Nike-jumppakassi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki upeat Nike-jumppakassit naisille, miehille ja junioreille. Olipa mielessäsi pirteän pinkki Nike-jumppakassi tai klassinen mustavalkoinen Nike-jumppakassi, laajasta värivalikoimasta löydät etsimäsi. Värivalikoima päivittyy säännöllisin väliajoin aina kunkin sesongin suosikkiväreillä. Jos mielessäsi on tietty väri tai malli, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Nike-jumppakassi netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi, katso myös reput, laukut ja muut jumppakassit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.