Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Nishiki

Tänä päivänä Nishiki-polkupyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja meidän vaativat sääolosuhteet. Tuotekehitys ja laatu ovat edelleen Nishikin tärkeimmät menestystekijät. Jokaisessa Nishiki-polkupyörässä käytetään alumiinirunkoa ja –etuhaarukkaa sekä laadukkaita komponentteja, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä.

Nishiki kategoriat

Nishiki polkupyörät

Nishiki-merkki syntyi vuonna 1966. Sen juuret ovat – kuten nimestäkin ilmenee – Japanissa. Kawamura Cycle oli valmistanut peruspolkupyöriä japanilaisille Kobessa vuosikymmenten ajan, kun se ryhtyi tekemään parempia pyöriä harrastuskäyttöön. Jotta laadukkaammat mallit olisivat erottuneet riittävästi tavallisista Kawamura-polkupyöristä, niille annettiin oma nimi, Nishiki, joka syntyi yrityksen työntekijöille järjestetyssä kilpailussa.

Nishiki maastopyörät ja hybridipyörät

Nishiki on ollut edelläkävijä useissa eri polkupyörämalleissa, kuten 29-tuumaisten maastopyörien ja hybridipyörien valmistajana. Legendaarinen Bigfoot-malli eli 29-tuumainen maastopyörä, toiselta nimeltään kaksysi (englanniksi twentyniner tai 29er) esiteltiin jo vuonna 2002 – kymmenisen vuotta ennen niiden läpilyöntiä. Suomessa Nishikit olivat ensimmäisiä maahantuotuja maastopyöriä. Nishiki kehitti myöhemmin kokonaan uuden pyörätyypin hybridipyörän, josta on tullut yksi suosituimmista pyörätyypeistä markkinoillamme.

Laadukkaat Nishiki-pyörät Intersportin valikoimasta

Tänä päivänä Nishiki-polkupyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja meidän vaativat sääolosuhteet. Tuotekehitys ja laatu ovat edelleen Nishikin tärkeimmät menestystekijät. Jokaisessa Nishiki-polkupyörässä käytetään alumiinirunkoa ja –etuhaarukkaa sekä laadukkaita komponentteja, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä. Nishiki-polkupyöriä myydään asiantuntevista Intersport-kaupoista ajovalmiina ja luovutushuollettuina. Nishiki ei tarjoa sinulle vain laadukkaita polkupyöriä, vaan lisäksi varmuuden huolto- ja takuuasioiden ammattitaitoisesta hoidosta.

Arvostelut: Nishiki

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun