Sisältöön

Nishiki

Tänä päivänä Nishiki-polkupyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja meidän vaativat sääolosuhteet. Tuotekehitys ja laatu ovat edelleen Nishikin tärkeimmät menestystekijät. Jokaisessa Nishiki-polkupyörässä käytetään alumiinirunkoa ja –etuhaarukkaa sekä laadukkaita komponentteja, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä.

Nishiki kategoriat

Nishiki polkupyörät

Nishiki-merkki syntyi vuonna 1966. Sen juuret ovat – kuten nimestäkin ilmenee – Japanissa. Kawamura Cycle oli valmistanut peruspolkupyöriä japanilaisille Kobessa vuosikymmenten ajan, kun se ryhtyi tekemään parempia pyöriä harrastuskäyttöön. Jotta laadukkaammat mallit olisivat erottuneet riittävästi tavallisista Kawamura-polkupyöristä, niille annettiin oma nimi, Nishiki, joka syntyi yrityksen työntekijöille järjestetyssä kilpailussa.

Nishiki maastopyörät ja hybridipyörät

Nishiki on ollut edelläkävijä useissa eri polkupyörämalleissa, kuten 29-tuumaisten maastopyörien ja hybridipyörien valmistajana. Legendaarinen Bigfoot-malli eli 29-tuumainen maastopyörä, toiselta nimeltään kaksysi (englanniksi twentyniner tai 29er) esiteltiin jo vuonna 2002 – kymmenisen vuotta ennen niiden läpilyöntiä. Suomessa Nishikit olivat ensimmäisiä maahantuotuja maastopyöriä. Nishiki kehitti myöhemmin kokonaan uuden pyörätyypin hybridipyörän, josta on tullut yksi suosituimmista pyörätyypeistä markkinoillamme.

Laadukkaat Nishiki-pyörät Intersportin valikoimasta

Tänä päivänä Nishiki-polkupyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja meidän vaativat sääolosuhteet. Tuotekehitys ja laatu ovat edelleen Nishikin tärkeimmät menestystekijät. Jokaisessa Nishiki-polkupyörässä käytetään alumiinirunkoa ja –etuhaarukkaa sekä laadukkaita komponentteja, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä. Nishiki-polkupyöriä myydään asiantuntevista Intersport-kaupoista ajovalmiina ja luovutushuollettuina. Nishiki ei tarjoa sinulle vain laadukkaita polkupyöriä, vaan lisäksi varmuuden huolto- ja takuuasioiden ammattitaitoisesta hoidosta.

Arvostelut: Nishiki

4/5

Perustuu 5 arvosteluun