Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETOxdog

Todella tasokkaista salibandymailoistaan tunnetun Oxdogin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan salibandyyn sekä huippumailat padel-kentille.

BOOST YOUR PERFORMANCE

Maailman huiput luottavat Oxdogiin! Suomen miesten maajoukkuetähdistä mm. Justus Kainulainen ja Nico Salo operoivat Oxdogin mailoilla - naisten pelikenttiä puolestaan vuodesta toiseen dominoi Oxdogin välineillä supersiskokset Oona ja Veera Kauppi.

Oxdog kategoriat

Oxdog

Salibandy on nopeatempoinen joukkuelaji, jossa ketteryys, koordinaatio ja tiimipelitaidot joutuvat koetukselle. Laadukkaiden salibandyvarusteiden avulla harjoittelu on vielä helpompaa ja hauskempaa. Oxdog on vuonna 2011 perustettu suomalainen salibandyvalmistaja, joka on tunnettu tasokkaista salibandymailoistaan. Pro-tason kilpamailojen lisäksi, Oxdog tuottaa salibandylapoja, maalivahdinvarusteita, mailakasseja ja muita salibandyssa tarvittavia varusteita. Oxdog-salibandyvarusteet ovat suosittuja niiden laadun, kestävyyden sekä keveyden ansiosta ja Oxdog-salibandymailoihin turvautuvat myös maailman kovatasoisimmat salibandypelaajat.

Niin aloittelevalle salibandypelaajalle kuin ammattilaisellekin, oikeanlaisen salibandymailan valitseminen on tärkeää. Oxdog-salibandymailojen avulla saat maksimalisen tehon irti harjoittelusta. Kilpamailojen tekniset ominaisuudet on hiottu äärimmilleen ja erittäin kevyiden huippumailojen avulla, voit viedä suorituksesi uudelle tasolle. Oxdog-salibandymailojen pallotuntuma on erittäin miellyttävä ja kepeiden kilpamailojen avulla saat enemmän tehoa laukauksiin. Valikoimastamme löytyy useita laadukkaita Oxdog-salibandymailoja. Yksi maailman kevyimmistä pro-tason huippumailoista on Oxdog Hyperlight -salibandymaila. Oxdog Ultralight -salibandymailan  avulla pysyy pallo hallinnassa, sillä mailan täydellisen tasapainon ansiosta, lyöntien tarkkuus on omaa luokkaansa.

Salibandymailojen lisäksi Oxdog valmistaa myös muita huippulaadukkaita varusteita salibandypelaajien harjoittelun tueksi. Meiltä löydät muun muassa laajan valikoiman Oxdog -maalivahdin varusteita  eri käyttötarkoituksiin. Tarvitset sitten salibandymaalivahdin housut, panssaripaidan, polvisuojat, hanskat tai kypärän, meiltä voit hankkia vaikka koko setin yhdellä kertaa. Oxdog valmistaa myös salibandyvarustekasseja useassa eri koossa ja mallissa, aina yksiosastoisesta toolbagista monikäyttöiseen mailareppuun. Oxdog-mailakassit ovat erittäin kestäviä ja luotu kovaan käyttöön. Varustekassin sisältä löytyy useita lokeroita ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta varustelaukut sopivat niin junioripelaajalle kuin aikuisillekin.

Oxdog-salibandyvarusteiden avulla pääset kohti tavoitteellista ja laadukasta harjoittelua. Intersportin laajasta tuotevalikoimasta löydät salibandymailat ja muut lisävarusteet sekä miehille, naisille että juonioreille. Tilaa Oxdog-salibandytuotteet nopeasti ja edullisesti verkkokaupastamme tai tutustu suureen valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Juuri sinulle sopivien varusteiden valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme.

Arvostelut: Oxdog

4/5

Perustuu 1 arvosteluun