Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINPeak Performance päähineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Päähineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Peak Performance päähineet

  Peak Performance päähineet ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Pp Hat Jr - pipo 14,90 €, Progress Hat Jr - pipo 14,90 € ja Progress Hat. - pipo 30,00 € – millaiset Peak Performance päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 30.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Pp Hat Jr - pipo, Peak Performance Progress Hat Jr - pipo ja Peak Performance Progress Hat. - pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance päähineet

  4.27/5

  Perustuu 15 arvosteluun