Sisältöön

Peak Performance päähineet

Peak Performance päähineet

Peak Performance päähineet ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Logo Soft Headband - panta 30,00 €, Progress Hat - pipo 35,00 € ja Logo Cap - lippis 40,00 € – millaiset Peak Performance päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Logo Soft Headband - panta, Peak Performance Progress Hat - pipo ja Peak Performance Logo Cap - lippis.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Peak Performance päähineet

1/5

Perustuu 1 arvosteluun