Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Colleget ja fleecet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Peak Performance colleget ja fleecet

  Peak Performance colleget ja fleecet ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance colleget ja fleecet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance colleget ja fleecet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance colleget ja fleecet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua colleget ja fleecet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance colleget ja fleecet tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Turf Zip - collegetakki 89,90 €, R&d Scale Embroidered Crew M - collegepaita 79,90 € ja R&d Scale Embroidered Crew W - collegepaita 79,90 € – millaiset Peak Performance colleget tai fleecet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Turf Zip - naisten collegetakki, Peak Performance R&d Scale Embroidered Crew M - miesten collegepaita ja Peak Performance R&d Scale Embroidered Crew W - naisten collegepaita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance colleget ja fleecet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun