Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Peak Performance colleget ja fleecet

Peak Performance colleget ja fleecet ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance colleget ja fleecet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance colleget ja fleecet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance colleget ja fleecet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua colleget ja fleecet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance colleget ja fleecet tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Rider Mid Zip Hood - fleecetakki 129,00 €, M Logo Zip Hood Sweatshirt - collegetakki 89,90 € ja M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki 160,00 € – millaiset Peak Performance colleget tai fleecet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Rider Mid Zip Hood - naisten fleecetakki, Peak Performance M Logo Zip Hood Sweatshirt - miesten collegetakki ja Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - miesten fleecetakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Peak Performance colleget ja fleecet

4.78/5

Perustuu 18 arvosteluun