Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Peak Performance colleget ja fleecet

Peak Performance colleget ja fleecet ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance colleget ja fleecet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance colleget ja fleecet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance colleget ja fleecet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua colleget ja fleecet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance colleget ja fleecet tuotteitamme ovat tällä hetkellä M Rider Zip Hood - fleecetakki 160,00 €, M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki 160,00 € ja W Rider Zip Hood - fleecetakki 160,00 € – millaiset Peak Performance colleget tai fleecet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance colleget ja fleecet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - miesten fleecetakki, Peak Performance W Rider Mid Zip Jacket - naisten fleecetakki ja Peak Performance W Rider Mid Zip Hood - naisten fleecetakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Peak Performance colleget ja fleecet

4.81/5

Perustuu 32 arvosteluun