Sisältöön

Peak Performance hameet ja mekot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hameet ja mekot
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Peak Performance hameet ja mekot

  Untuvatakit hameet ja mekot ovat laatutietoisen valinta. Untuvatakit hameet ja mekot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Untuvatakit hameet ja mekot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ground Hood Dress W - mekko 69,90 €, W Helium Down Hood Jacket. - untuvatakki 199,00 € ja Ground Pants M - collegehousut 59,90 € – millaiset Untuvatakit hameet tai mekot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance hameet ja mekot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Peak Performance hameet ja mekot-kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance hameet ja mekot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Ground Hood Dress W - naisten mekko, Peak Performance Illusion Skirt W - naisten hame ja Peak Performance Turf Skirt W - naisten hame.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance hameet ja mekot

  4.44/5

  Perustuu 18 arvosteluun