Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Peak Performance kuorihousut

Peak Performance kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Daybreak - kuorihousut 160,00 € ja M Daybreak - kuorihousut 160,00 € – millaiset Peak Performance kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Peak Performance kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Peak Performance kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 160.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 380.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance kuorihousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance M Daybreak - miesten kuorihousut, Peak Performance W Daybreak - naisten kuorihousut ja Peak Performance Vertical 3L Pants W - naisten kuorihousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.