Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pikee-paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Peak Performance pikee-paidat

  Peak Performance pikee-paidat ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance pikee-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance pikee-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance pikee-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua pikee-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance pikee-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ground Polo 1 M - pikeepaita 50,00 €, Original Polo Jr - pikeepaita 45,00 € ja M Player Polo. - pikeepaita 60,00 € – millaiset Peak Performance pikee-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance pikee-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Peak Performance pikee-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 45.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance pikee-paidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Ground Polo 1 M - miesten pikeepaita, Peak Performance W Turf Zip Ss. - naisten pikeepaita ja Peak Performance M Player Polo Ls. - miesten pikeepaita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance pikee-paidat

  4.2/5

  Perustuu 5 arvosteluun