Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa T-paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Peak Performance t-paidat

  Peak Performance t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä R&d Scale Print T-shirt M - t-paita 50,00 €, R&d Scale Print T-shirt W - t-paita 50,00 € ja Fi Kim Tee Jr - t-paita 30,00 € – millaiset Peak Performance t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Peak Performance t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance t-paidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance R&d Scale Print T-shirt W - naisten t-paita, Peak Performance Fi Kim Tee Jr - nuorten t-paita ja Peak Performance Original Tee Jr - nuorten t-paita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance t-paidat

  4.45/5

  Perustuu 22 arvosteluun