Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Peak Performance shortsit ja caprit

  Peak Performance shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Peak Performance shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Peak Performance shortsit ja caprit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Peak Performance shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit ja caprit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Peak Performance shortsit ja caprit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ground Shorts Jr - collegeshortsit 24,90 €, M Player Shorts. - shortsit 49,90 € ja W Illusion Shorts. - shortsit 44,90 € – millaiset Peak Performance shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Peak Performance shortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Peak Performance shortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Peak Performance shortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Ground Shorts Jr - nuorten collegeshortsit, Peak Performance M Player Shorts. - miesten shortsit ja Peak Performance W Illusion Shorts. - naisten shortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Peak Performance shortsit ja caprit

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun