Sisältöön

Primus retkikeittimet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkikeittimet
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Primus retkeilykeittimet

  Primus-keittimet käyvät niin takapihalla kuin ääriolosuhteissakin. Intersportin valikoimasta löytyy retkikeittimiä kaiken tasoisille kokeille ja kaikkia keittimiä yhdistää helppokäyttöisyys sekä laatu. Primuksen retkikeittimet on helppo koota ja veden saa kiehumaan muutamassa minuutissa. Osa retkikeittimistä on tarpeeksi isoja jopa kolmen hengen ruuan valmistukseen ja osa tulee seteissä, joihin sisältyy enemmän tarvikkeita miellyttävän ruuanlaiton takaamiseksi maastossa kuin maastossa.

  Keittimien ominaisuuksiin on hyvä tutustua etukäteen ja sen käyttötarkoitusta omassa käytössä on hyvä pohtia ennen tuotteen ostamista. Tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi tai verkkokaupassa. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mieluusti valitsemaan juuri sinulle sopivan retkikeittimen seikkailuillesi.

  Paljonko Primus retkikeittimet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Primus retkikeittimet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.