Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Pro Touch vaatteet

  Softshell-takit vaatteet ovat laatutietoisen valinta. Softshell-takit vaatteet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Softshell-takit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Softshell-takit vaatteet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Softshell-takit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Softshell-takit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Magic Tip III Ux - lajihanskat 14,90 € ja Barlon III Gloves Ux - lajihanskat 19,90 € – millaiset Softshell-takit vaatteet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Pro Touch vaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pro Touch vaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Pro Touch vaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Palani III Tights W - naisten pitkät trikoot, Pro Touch Moby III Ux - pipo ja Pro Touch Rylunga LS Shirt II W - naisten pitkähihainen paita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Pro Touch vaatteet

  4.13/5

  Perustuu 157 arvosteluun