Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPro Touch trikoot ja leggingsit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Trikoot ja leggingsit
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Pro Touch trikoot ja leggingsit

  Softshell-takit trikoot ja leggingsit ovat laatutietoisen valinta. Softshell-takit trikoot ja leggingsit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Softshell-takit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Softshell-takit trikoot ja leggingsit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Softshell-takit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Softshell-takit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Magic Tip III Ux - lajihanskat 6,90 € ja Barlon III Gloves Ux - lajihanskat 19,90 € – millaiset Softshell-takit trikoot tai leggingsit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Pro Touch trikoot ja leggingsit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pro Touch trikoot ja leggingsit-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 17.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Pro Touch trikoot ja leggingsit

  4.24/5

  Perustuu 29 arvosteluun