Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Puma lippikset

Puma lippikset

Puma lippikset ovat laatutietoisen valinta. Puma lippikset naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma lippikset helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma lippikset ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua lippikset tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma lippikset tuotteitamme ovat tällä hetkellä Essential Cap Jr - lippis 12,00 €, Essential Cap Unisex - lippis 18,00 € ja Ess Cap - lippis 13,00 € – millaiset Puma lippikset olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Puma lippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Puma lippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 12.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Puma lippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Essential Cap Unisex - lippis, Puma Ess Cap - nuorten lippis ja Puma Ess No.1 Bb Cap Unisex - lippis.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Puma lippikset

4.16/5

Perustuu 25 arvosteluun