Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Puma collegehousut

Puma collegehousut

Puma collegehousut ovat laatutietoisen valinta. Puma collegehousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma collegehousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma collegehousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua collegehousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma collegehousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ess Logo Pants Fl M - collegehousut 29,90 €, Ess Sweatpants Fl Cl W - collegehousut 29,90 € ja Ess Logo Pants Tr Op M - collegehousut 29,90 € – millaiset Puma collegehousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Puma collegehousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Puma collegehousut -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 65.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Puma collegehousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Ess Logo Pants Fl M - miesten collegehousut, Puma Ess Sweatpants Fl Cl W - naisten collegehousut ja Puma Ess Logo Pants Tr Op M - miesten collegehousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Puma collegehousut

4.21/5

Perustuu 97 arvosteluun