Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiPuma collegepaidat

Puma collegepaidat

Puma collegepaidat ovat laatutietoisen valinta. Puma collegepaidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma collegepaidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma collegepaidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua collegepaidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma collegepaidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä ESS Small Logo Crew FL (s) M - collegepaita 39,90 €, Ess No. 1 Logo Ls Tee B Jr - collegepaita 25,00 € ja HER High-Neck HZ TR W - collegepaita 65,00 € – millaiset Puma collegepaidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Puma collegepaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Puma collegepaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Puma collegepaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma ESS Small Logo Crew FL (s) M - miesten collegepaita, Puma Her Full-zip Hoodie Tr W - naisten collegetakki ja Puma Evostripe Full-zip Hoodie Dk M - miesten collegetakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Puma collegepaidat

4.67/5

Perustuu 3 arvosteluun