Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Topit
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Puma topit

  Puma topit ovat laatutietoisen valinta. Puma topit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma topit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma topit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua topit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma topit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Studio Ultrabare Strappy Crop - toppi 32,90 €, Studio Foundation Tank W - toppi 24,90 € ja Train Favorite Tank W - toppi 30,00 € – millaiset Puma topit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Puma topit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Puma topit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 32.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Puma topit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Studio Ultrabare Strappy Crop - naisten toppi, Puma Studio Foundation Tank W - naisten toppi ja Puma Train Favorite Tank W - naisten toppi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Puma topit

  4/5

  Perustuu 3 arvosteluun