Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa T-paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Puma t-paidat

  Puma t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Puma t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ess Small Logo Tee B - t-paita 9,90 €, Ess Small Logo Tee (s) - t-paita 14,90 € ja Ess Small Logo Tee - t-paita 14,90 € – millaiset Puma t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Puma t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Puma t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Puma t-paidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Ess Small Logo Tee B - nuorten t-paita, Puma Ess Small Logo Tee (s) - miesten t-paita ja Puma Ess Small Logo Tee - miesten t-paita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Puma t-paidat

  4.34/5

  Perustuu 38 arvosteluun