Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPuma shortsit ja caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Puma shortsit ja caprit

  Toppatakit shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Toppatakit shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Toppatakit shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ess Logo Pants Fl M - collegehousut 29,90 €, Ess Sweatpants Fl Cl W - collegehousut 29,90 € ja Amplified Dress Tr W - hame 29,90 € – millaiset Toppatakit shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Puma shortsit ja caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Puma shortsit ja caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 22.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Puma shortsit ja caprit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Summer Court Cargo Shorts M - miesten shortsit, Puma Jackpot Short M - miesten shortsit ja Puma Pounce Bermuda W - naisten shortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Puma shortsit ja caprit

  4.82/5

  Perustuu 11 arvosteluun