Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Puma tuulitakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tuulitakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Puma tuulitakit

  Puma tuulitakit ovat laatutietoisen valinta. Puma tuulitakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Puma tuulitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Puma tuulitakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua tuulitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Puma tuulitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä ESS Solid Windbreaker M - tuulitakki 65,00 € ja ESS Solid Windbreaker W - tuulitakki 70,00 € – millaiset Puma tuulitakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Puma tuulitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Puma tuulitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 90.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Puma tuulitakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma ESS Solid Windbreaker M - miesten tuulitakki, Puma ESS Solid Windbreaker W - naisten tuulitakki ja Puma W Run First Mile Woven Jkt - naisten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Puma tuulitakit

  3.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun