Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Raiski vaatteet

  Toppatakit vaatteet ovat laatutietoisen valinta. Toppatakit vaatteet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Toppatakit vaatteet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Lena II R+ short DX kuorihousut - kuorihousut 59,90 €, Dula R+ jogger housut - stretch-housut 39,90 € ja Edlev R+ Pants W - stretch-housut 49,90 € – millaiset Toppatakit vaatteet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Raiski vaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Raiski vaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Raiski vaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Raiski Biella R+ hybridi välitakki - naisten pitkähihainen paita, Raiski Anet R+ X-Stretch takki ja Raiski Victoria R+ Jacket W - naisten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Raiski vaatteet

  4.4/5

  Perustuu 45 arvosteluun