Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Röhnisch topit

Röhnisch topit ovat laatutietoisen valinta. Voit ostaa Röhnisch topit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Röhnisch topit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua topit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Röhnisch topit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Logo Racerback Top - toppi 34,90 €, Streamline Tank Top - toppi 49,90 € ja Rib Cropped Singlet Toppi - toppi 39,90 € – millaiset Röhnisch topit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Röhnisch topit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Röhnisch topit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Röhnisch topit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Logo Racerback Top - naisten toppi, Röhnisch Streamline Tank Top - naisten toppi ja Röhnisch Rib Cropped Singlet Toppi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Röhnisch topit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun