Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Röhnisch toppatakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Röhnisch toppatakit

  Röhnisch toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Voit ostaa Röhnisch toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Röhnisch toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Röhnisch toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Canaima Coat - toppatakki 199,90 €, Mapei Long Jacket - toppatakki 299,90 € ja Rosalia Coat. - toppatakki 349,90 € – millaiset Röhnisch toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Röhnisch toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Röhnisch toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 199.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Röhnisch toppatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Canaima Coat - naisten toppatakki, Röhnisch Mapei Long Jacket - naisten toppatakki ja Röhnisch Rosalia Coat. - naisten toppatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Röhnisch toppatakit

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun