Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Rossignol sukset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sukset
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Sukset kategoriat

  Rossignol sukset

  Ranskalainen Rossignol on jo sadan vuoden ajan valmistanut laadukkaita suksia niin perinteiseen hiihtoon kuin myös luisteluhiihtoon. Lisäksi valikoimasta löytyy myös pitopohjasuksia, joiden mohairkarva tuo riittävästi pitoa muuten hyvin luistaviin suksiin. Suksien toimivuuteen ja teknologiaan on kiinnitetty erityistä huomiota, sillä ne valmistetaan vastaamaan ammattilaisten toiveita. Näin laatu ja hyvä hiihtokokemus ovat taattu ammattilaisille sekä harrastelijoille. Lisäksi monet Rossignolin suksista ovat helppohiihtoisia.

  Intersportin valikoimasta löytyy erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja suksityyppejä kaiken tasoisille hiihtäjille. Suksien ominaisuudet eroavat toisistaan suksityypistä riippuen ja edistyksellisempien suksien ominaisuuksia on tehostettu muun muassa suksien nopeutta ja herkkyyttä. Erityisesti luistelusuksien ominaisuuksissa esiintyy rungon keveyttä ja ohjaamisen helppoutta tuovat mallit.

  Päivitä sukset talven hiihtoretkille ja osta helposti lähimmästä Intersportin myymälästä tai tilaa nopeasti ja vaivattomasti netistä.

  Paljonko Rossignol sukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Rossignol sukset -kategorian tuotteet saat hintaan 359.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Rossignol sukset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rossignol X-ium R-skin /race Cl - pitopohjasukset, Rossignol X-ium R-skin Stiff /race Cl - pitopohjasukset ja Rossignol X-ium Sk Premium+ S2-IFP - luistelusukset.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.