Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuorihousut
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Rukka kuorihousut

  Rukka kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. Rukka kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Rukka kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Rukka kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Rukka kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Pelttari Aws Housut - kuorihousut 119,00 €, Peltoinen Aws Housut Short. - kuorihousut 79,90 € ja Paasola Aws Housut - kuorihousut 119,00 € – millaiset Rukka kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Rukka kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Rukka kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Rukka kuorihousut -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Pelttari Aws Housut - naisten kuorihousut, Rukka Peltoinen Aws Housut Short. - naisten kuorihousut ja Rukka Paasola Aws Housut - miesten kuorihousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Rukka kuorihousut

  4.05/5

  Perustuu 20 arvosteluun