Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Stretch-housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Rukka stretch-housut

  Rukka stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Rukka stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Rukka stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Rukka stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Rukka stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Highwaist Stretch Pants W D - stretch-housut 59,90 €, Highwaist Stretch Trousers D-fit W - stretch-housut 59,90 € ja Highwaist Stretch Trousers Short W - stretch-housut 59,90 € – millaiset Rukka stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Rukka stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Rukka stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Rukka stretch-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Highwaist Stretch Pants W D - naisten stretch-housut, Rukka Highwaist Stretch Trousers D-fit W - naisten stretch-housut ja Rukka Highwaist Stretch Trousers Short W - naisten stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Rukka stretch-housut

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun