Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Rukka kuoritakit

  Rukka kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. Rukka kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Rukka kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Rukka kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Rukka kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Varjakka Aws Jacket W D-fit - kuoritakki 129,00 €, Tiutinen GTX Infinium Jacket W D - kuoritakki 199,00 € ja Paljakka GTX Jacket W D - kuoritakki 299,00 € – millaiset Rukka kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Rukka kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Rukka kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Rukka kuoritakit -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Varjakka Aws Jacket W D-fit - naisten kuoritakki, Rukka Tiutinen GTX Infinium Jacket W D - naisten kuoritakki ja Rukka Paljakka GTX Jacket W D - naisten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Rukka kuoritakit

  4.6/5

  Perustuu 15 arvosteluun