Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Parkatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Rukka parkatakit

  Rukka parkatakit ovat laatutietoisen valinta. Rukka parkatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Rukka parkatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Rukka parkatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua parkatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Rukka parkatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Venna Parkatakki W - parkatakki 179,00 €, Venna Parkatakki W D-fit - parkatakki 179,00 € ja Veijala Toppatakki M - parkatakki 299,00 € – millaiset Rukka parkatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Rukka parkatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Rukka parkatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Rukka parkatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Venna Parkatakki W, Rukka Venna Parkatakki W D-fit ja Rukka Veijala Toppatakki M - miesten parkatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Rukka parkatakit

  3.67/5

  Perustuu 9 arvosteluun