Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiRukka vanutakit

Rukka vanutakit ovat laatutietoisen valinta. Rukka vanutakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Rukka vanutakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Rukka vanutakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua vanutakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Rukka vanutakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Vehkoo Jacket W D-fit - vanutakki 129,00 €, Vehkoo Jacket D-fit W - vanutakki 149,00 € ja Veikkola Jacket M - vanutakki 129,00 € – millaiset Rukka vanutakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Rukka vanutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Rukka vanutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Rukka vanutakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Vehkoo Jacket W D-fit - naisten vanutakki, Rukka Vehkoo Jacket D-fit W - naisten vanutakki ja Rukka Veikkola Jacket M - miesten vanutakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Rukka vanutakit

4.64/5

Perustuu 14 arvosteluun