Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINVASTUULLISIA VAATTEITA ULKOILUUN JA VAPAA-AIKAAN

Sail&Ski-tuotteet on suunniteltu ulkoiluun, liikkumiseen ja vapaa-aikaan. Malliston
vaatteet on tehty laadukkaista materiaaleista, ne ovat toiminnallisia ja istuvia,
tyylikkyyttä unohtamatta. Kaikki Sail&Ski-vaatteet suunnitellaan Suomessa ja
valmistetaan lähialuetuotantona Virossa.

Sail&ski

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sail&ski
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (53)
  53 / 53 tuotetta

  Sail&Ski kategoriat

  Sail&Ski

  Sail&Ski on suomalainen merkki, joka valmistaa laatutuotteita ulkoiluun, liikkumiseen ja vapaa-aikaan. Tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat istuvuus, toimivuus ja hyvät materiaalit, jotka tekevät vaatteista mukavia sääolosuhteista huolimatta. Kaikki Sail&Ski tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa.

  Sail&Ski-housuja löytyy niin naisille kuin miehillekin. Valikoima on kattava, sillä tarjolla on toppa-, tuuli sekä shoftsell-housuja. Valikoimasta löytyy niin likaa ja vettä hylkiviä kuin stretch-mallejakin. Yhteistä kaikille malleille on hyvä istuvuus ja yksinkertainen tyylikkyys. 

  Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat housut. Tutustu valikoimaan ja tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersportista.

  Paljonko Sail&ski -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Sail&ski -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Sail&ski -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sail&ski Vuono kevytvanuhousut Short - toppahousut, Sail&ski Vuono kevytvanuhousut - toppahousut ja Sail&ski Lumi D-fit kevytvanuhousut Short W - naisten toppahousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Sail&ski

  4.48/5

  Perustuu 142 arvosteluun