Sisältöön

Sail&Ski

Vastuullisia vaatteita ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista lähialuetuotantona Virossa.

Sail&ski

Sail&Ski kategoriat

Sail&Ski

Sail&Ski on suomalainen merkki, joka valmistaa laatutuotteita ulkoiluun, liikkumiseen ja vapaa-aikaan. Tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat istuvuus, toimivuus ja hyvät materiaalit, jotka tekevät vaatteista mukavia sääolosuhteista huolimatta. Kaikki Sail&Ski tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa.

Sail&Ski-housuja löytyy niin naisille kuin miehillekin. Valikoima on kattava, sillä tarjolla on toppa-, tuuli sekä shoftsell-housuja. Valikoimasta löytyy niin likaa ja vettä hylkiviä kuin stretch-mallejakin. Yhteistä kaikille malleille on hyvä istuvuus ja yksinkertainen tyylikkyys. 

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat housut. Tutustu valikoimaan ja tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersportista.

Paljonko Sail&ski -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Sail&ski -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Sail&ski -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sail&ski Leea Slim Winter W Short - naisten softshell-housut, Sail&ski Lumi W - naisten kevytvanuhousut ja Sail&ski Vuono UX Short - kevytvanuhousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Sail&ski

4.45/5

Perustuu 184 arvosteluun