Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINParhaat joululahjat

Joulu 2022 lähestyy ja on aika muistaa läheisiä. Intersportista löydät joulun parhaat lahjaideat naisille, miehille ja lapsille. Tutustu lahjaideoihimme ja tee ostokset helposti ja kätevästi yhdestä paikasta.

10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

Vinkit onnistuneisiin jouluostoksiin
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Joululahjat kategoriat

Joululahjat ja lahjaideat 2022

Mistä löytyvät parhaat joululahjaideat vuonna 2022? Halusitpa ilahduttaa urheilun ystävää, ahkeraa ulkoilijaa tai mukavuudenhaluista kotihiirtä, Intersportista löydät halutuimmat joululahjat parhailta merkeiltä. Valikoimasta löydät paljon vaatteita, asusteita, varusteita ja jalkineita kaikkiin aktiviteetteihin ja tyyleihin. Täydellisen joululahjan metsästys kannattaa aloittaa pohtimalla, mistä lahjansaaja pitää ja mitä hän harrastaa. Urheilijan joulupakettiin kannattaa kääriä jotain omaan lajiin liittyvää. Esimerkiksi ahkera treenaaja ilahtuu laadukkaasta urheilukassista, jalkapalloilija uusista jalkapallokengistä ja juoksija tyylikkäästä sykemittarista. Meiltä löydät myös pehmeät, tyylikkäät ja laadukkaat vapaa-ajan vaatteet, jotka ovat osuvia lahjaideoita kaikenikäisille lahjansaajille. Jos valinnan vaikeus yllättää lahjaostoksilla, nappaa pukinkonttiin lahjakortti. Lahjakortti varmistaa, että lahjansaaja saa varmasti toivonsa joulupaketin.

Joululahjat naiselle

Mitkä ovat parhaat joululahjat naiselle? Olipa mielessäsi joululahjaidea äidille, siskolle tai tyttöystävälle, meiltä löydät etsimäsi. Naiset arvostavat korkeaa laatua ja yksilöllistä tyyliä, joten lahjaostoksilla kannattaa luottaa parhaiden merkkien vaatteisiin ja asusteisiin. Mitä tulee tyylin, luota klassisiin ja ajattomiin linjoihin. Esimerkiksi lämmin ulkoilutakki, tyylikäs untuvatakki tai mukava huppari ovat lahjoja, jotka tuovat iloa sydäntalven kylmiin päiviin. Etsitpä sitten lahjaideaa sporttimimmille tai ulkoilun ystävälle, huippulaadukas Kari Traa -merinovillakerrasto on varma valinta naisen joulupakettiin. Hyvä joululahjaidea innokkaalle treenaajalle ovat laadukkaat treenivaatteet ja treenikengät. Täydellinen joululahja kotitreenaajalle ovat sen sijaan erilaiset treeni- ja kehonhuoltovarusteet. Nappaa naiselle joululahjaksi vaikkapa näppärä jumppakuminauha, joogamatto tai tyylikäs juomapullo.

Joululahjat miehelle

Mitä joululahjaksi miehelle? Miehet tuntevat oman tyylinsä ja arvostavat ennen kaikkea käytännöllisyyttä ja korkeaa laatua. Jos etsit lahjaa urheilulliselle miehelle, paras joululahjaidea on luottaa huippumerkkien teknisiin vaatteisiin, varusteisiin ja urheiluelektroniikkaan. Esimerkiksi laadukas multisportkello sopii niin juoksijalle, treenaajalle kuin uimarillekin. Multisportkello on täydellinen apuri oman harjoittelun tueksi – sen avulla urheilusta on mahdollista tehdä tavoitteellisempaa, monipuolisempaa ja hauskempaa. Mikä parasta – erilaiset urheilukellot sopivat sekä harjaantuneemmille urheilijoille että vasta-alkajille. Loistavia joululahjoja kaikenlaisille miehille ovat myös laadukkaat perusvaatteet, kuten sukat, bokserit ja alkukerrastot. Katso parhaat joululahjavinkit miehille.

Joululahjat lapsille

Mitkä ovat parhaat joululahjavinkit lapsille? Kun etsit parasta joululahjaa juniorille, muista, että lapset ja nuoret pitävät jännittävistä uutuuksista ja yllätyksistä. Toivotuimmat joululahjaideat lapsille poimitaan tämän hetken halutuimmista trendeistä. Juniorin joulupakettiin voi napata vaikkapa tyylikkäät Timberland-kengät, Fjällräven-repun, adidas-verkkarit tai värikkään Peak Performance -hupparin. Jos etsit joululahjaa urheilulliselle juniorille, parhaat joululahjavinkit löytyvät suosikkiharrastusten parista. Ilahtuisiko nuorempi urheilufani vaikkapa uusista laskettelusuksista, jääkiekkoluistimista tai jalkapallokengistä? Hyvä joululahjavinkki lapselle ovat myös laadukkaat ja tyylikkäät ulkoiluvaatteet, joille löytyy reippaasti käyttöä koko vuoden ympäri. Nappaa siis pukinkonttiin vaikkapa mukavat ulkoilukengät, värikäs ulkoilutakki tai lämmin pipo.

Joulun toivotuimmat lahjat helposti

Intersportista löydät joulun toivotuimmat lahjaideat naisille, miehille ja lapsille. Hoida siis lahjaostokset näppärästi ja tilaa joululahjat netistä helposti. Valikoimaamme voit myös tutustua lähimmässä Intersport-kaupassa, jossa sinua avustavat asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. He ovat apunasi oikean koon ja sopivimman mallin valinnassa. Kaupoista voit ostaa myös suositut Intersport-lahjakortit. Voit myös varata haluamasi tuotteet helposti netistä ja noutaa ne myöhemmin lähimmästä kaupastasi. Sporttinen joulu alkaa Intersportista.