Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINSisäpelikengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sisäpelikengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (38)
  38 / 38 tuotetta
  2 väriä
  adidas
  Ligra 7 M - sisäpelikengät
  70.00 €
  49.90 €
  1 väri
  adidas
  Ligra 7 Jr - sisäpelikengät
  60.00 €
  39.90 €
  2 väriä
  adidas
  Ligra 7 W - sisäpelikengät
  70.00 €
  49.90 €

  Sisäpelikengät

  Salibandy, lentopallo, käsipallo, sulkapallo, koripallo – sisälajeista löytyy paljon mahtavia vaihtoehtoja. Valitsitpa minkä lajin tahansa, sinulle ehdoton hankinta ovat hyvät sisäpelikengät. Sisäpelikenkien pohja on suunniteltu tuomaan pitoa ja vakautta koville ja liukkaille sisälattioille. Vauhdikkaat pelitilanteet, hypyt ja käännökset kuuluvat sisälajeihin, minkä vuoksi sisäpelikenkien on tarjottava myös riittävästi tukea nilkalle ja jalalle. Myös hyvät vaimennukset ovat tärkeä ominaisuus. Sisäpelikengät saavat olla myös ulkokenkiä huomattavasti kevyemmät ja hengittävät. Sisälajien fyysiset vaatimukset vaihtelevat, minkä on hyvä hankkia juuri omaan lajiin tarkoitetut kengät.

  Mihin lajiin sinä haluat löytää sisäpelikengät? Eri lajeihin löytyy runsaasti erilaisia kenkämalleja. Valitse niistä itsellesi sopivin:

  • Salibandykengät saavat olla hyvin vaimennetut, pitävät ja jäykät. Salibandyyn voi valita joko matalavartiset tai puolikorkealla varrella varustellut kengät.
  • Lentopallokengät ovat yleensä puolikorkeavartiset, koska niiden tärkein tehtävä on suojata ja tukea nilkkaa. Myös lentopallokenkien tulee olla hyvin vaimennetut.
  • Koripallokengät on varusteltu lähes aina korkealla varrella, sillä hyppyihin ja nopeisiin käännöksiin tarvitaan vakautta ja tukea. Niiden tulee hengittää ja vaimentaa tehokkaasti iskuja.
  • Käsipallokengät voivat olla joko matalavartiset tai puolikorkeavartiset. Pohjan tulee joustaa ja vaimentaa iskuja.
  • Sulkapallokengät ovat yleensä matalavartiset, mutta akillesjännettä tukevat. Niiden pohjan tulee olla joustava ja vaimennettu.

  Haluatko löytää tyylikkäät ja tukevat sisäpelikengät? Intersportin valikoimasta löydät parhaat sisäpelikengät kaikkiin lajeihin. Valikoimastamme löydät tunnetut huippumerkit, kuten ASICS-sisäpelikengät, adidas-sisäpelikengät ja Nike-sisäpelikengät. Olipa mielessäsi sitten matalat tai korkeavartiset sisäpelikengät, meiltä löydät etsimäsi. Saatavilla on paljon erilaisia malleja, värejä ja kokoja. Sinulle sopivimpien sisäpelikenkien valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa sisäpelikengät helposti netistä tai tutustu malleihin lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet suosikkilajiisi. Tutustu koripallon, salibandyn ja sulkapallon lajivalikoimiin.

  Paljonko sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 38 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Stabil Jr - sisäpelikengät, adidas Ligra 7 Jr - sisäpelikengät ja adidas Ligra 7 M - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sisäpelikengät

  4.63/5

  Perustuu 16 arvosteluun