Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Kengät kategoriat

Salomon kengät

Olipa laji mikä hyvänsä, hyvin istuvat jalkineet ovat yksi tärkeimmistä varusteistasi. Salomon kengissä yhdistyy mukavuus ja käytännöllisyys, jotka edesauttavat parhaan suorituskyvyn saavuttamista. Salomon kengät hyödyntävät yhä uudempia ja parempia teknologioita, jotka auttavat sinua suoriutumaan suosikkilajissasi mahdollisimman mukavasti. 

Päivittäin suositellaan käveltävän jopa 10 000 askelta. Nämä tuhannet askeleet kannattaa tehdä laadukkailla kengillä. Hyvin istuvat ja käyttötarkoitukseen sopivat jalkineet ehkäisevät lukuisia vaivoja. Eri käyttötarkoituksiin löytyy erilaiset Salomon naisten-, miesten- ja lasten kengät. Kun valitset kenkiä, käyttötarkoituksen lisäksi huomioi sää ja maasto, jossa tulet kenkiä käyttämään. Valikoimastamme löydät muun muassa seuraavat Salomon kengät naisille, miehille ja lapsille:

  • Salomon kävelykengät ovat monen valinta ulkoiluun ja retkeilyyn. Ne antavat pitoa ja tukevat jalkojasi vaikka kilometrejä kertyisi enemmänkin.
  • Salomon vaelluskengät antavat tarvittavan pidon ja vedenpitävyyden poluille kuin poluille. Tukevat vaelluskengät kuuluvat jokaisen retkeilijän perusvarustukseen. Vaelluskengät ovat avainasemassa mitä tulee onnistuneeseen vaellukseen.
  • Salomon juoksukenkien ansiosta teet juoksusta miellyttävämpää. Salomon juoksukenkien joukosta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat jalkineet lenkkeilyyn.
  • Salomon polkujuoksukengät antavat varman askelluksen ja pidon sekä ihanteellisen käyttömukavuuden.

Salomon kengät on valmistettu materiaaleista, jotka hengittävät ja tuntuvat miellyttävältä päällä. Useista Salomonin kenkämalleista löytyy Gore-Tex kalvo, joka pitää huolen, että jalkasi pysyvät kuivina ja olosi mukavana säästä riippumatta.  Salomon Gore-Tex kengissä yhdistyy mukavuus ja suoja erinomaisella tavalla, jolloin voit keskittyä nauttimaan ulkona liikkumisesta täysillä. Salomon Gore-Tex kengät pitävät vettä ja samalla hengittävät. Hengittävyys on erittäin tärkeä ominaisuus kaikissa kengissä, mutta pitkillä patikkaretkillä sen merkitys korostuu. Ihon on saatava kuivua, jotta hiertymiä ei tulisi niin helposti.

Etsitkö mukavia ja käytännöllisiä kenkiä juoksuun, kävelyyn tai vaeltamiseen? Intersportin suuresta valikoimasta löydät runsaan valikoiman Salomon kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin naisille, miehille ja lapsille. Valitse korkealaatuiset Salomon kengät kävelyyn, juoksuun tai vaativille vaelluksille. Jos etsit Salomon kenkiä tarjouksessa, on hyvä tarkistaa verkkokaupan lisäksi myös lähimmän Intersport-kauppasi tarjoukset. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään mieleisesi Salomon kengät. Ennen ostopäätöstä, sovita kenkiä huolella ja kysy myyjältä kokemuksia erilaisista Salomon kengistä. Kun olet valinnut minkä malliset, väriset ja kokoiset Salomon kengät haluat, tilaa kengät netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki myös muut vaatteet ja varusteet urheiluun ja vapaa aikaan – tutustu Salomon takkeihin, Salomon housuihin ja Salomon reppuihin.

Paljonko Salomon kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Salomon kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 50 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Salomon kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Alphacross 4 Gtx W - naisten maastojuoksukengät, Salomon XA PRO 3D V8 GTX W - naisten maastojuoksukengät ja Salomon Outchill Ts Cswp W - naisten talvikengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Salomon kengät

4.36/5

Perustuu 137 arvosteluun