Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Saucony
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Saucony kategoriat

  Saucony

  Saucony on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu juoksubrändi, joka valmistaa kenkiä ja tekstiilejä kaikentasoisille juoksijoille. Saucony on valmistanut laadukkaita juoksutuotteita jo 123 vuoden ajan ja yhtiö kannustaa asiakkaitaan terveellisten elämäntapojen opettelussa. Sauconyn mallistot ovat varsin monipuoliset. Löydät meiltä sopivat kengät juoksuun, polkujuoksuun ja tavalliseen kuntoiluun.

  Paljonko Saucony -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Saucony -kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Saucony -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Saucony Ride 14 W - naisten juoksukengät, Saucony Peregrine 12 W - naisten maastojuoksukengät ja Saucony Peregrine 12 M - miesten maastojuoksukengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Saucony

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun