Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Saucony

Saucony on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu juoksubrändi, joka valmistaa kenkiä kaikentasoisille juoksijoille. Mallistosta löydät sopivat kengät juoksuun, polkujuoksuun ja kävelyyn.

Mies juoksee Sauconyn juoksukengillä.

Selaa valikoimaa: Saucony

Saucony kategoriat

Saucony

Saucony on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu juoksubrändi, joka valmistaa kenkiä ja tekstiilejä kaikentasoisille juoksijoille. Saucony on valmistanut laadukkaita juoksutuotteita jo 123 vuoden ajan ja yhtiö kannustaa asiakkaitaan terveellisten elämäntapojen opettelussa. Sauconyn mallistot ovat varsin monipuoliset. Löydät meiltä sopivat kengät juoksuun, polkujuoksuun ja tavalliseen kuntoiluun.

Paljonko Saucony -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Saucony -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 215.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Saucony -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Saucony Triumph 21 W - naisten juoksukengät, Saucony Endorphin Speed 3 W - naisten juoksukengät ja Saucony Ride 17 W - naisten juoksukengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Saucony

4.75/5

Perustuu 8 arvosteluun