Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSaucony

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Saucony
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Saucony

  Saucony on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu juoksubrändi, joka valmistaa kenkiä ja tekstiilejä kaikentasoisille juoksijoille. Saucony on valmistanut laadukkaita juoksutuotteita jo 123 vuoden ajan ja yhtiö kannustaa asiakkaitaan terveellisten elämäntapojen opettelussa. Sauconyn mallistot ovat varsin monipuoliset. Löydät meiltä sopivat kengät juoksuun, polkujuoksuun ja tavalliseen kuntoiluun.

  Paljonko Saucony tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Saucony-kategorian tuotteet saat hintaan 150.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Saucony tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Saucony Triumph 19 W - naisten juoksukengät, Saucony Triumph 19 M - miesten juoksukengät ja Saucony Endorphin Speed 2 W - naisten juoksukengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.