Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Shock Absorber urheiluliivit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluliivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Tukitaso
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Shock Absorber urheiluliivit

  Haaveiletko täydellisistä urheiluliiveistä? Shock Absorber on jo kymmenien vuosien ajan ollut huippulaadukkaiden urheiluliivien edelläkävijä. Shock Absorber -urheiluliivit suunnitellaan ja valmistetaan aina parhaista materiaaleista yksityiskohdat huomioiden. Shock Absorber -liivit suunnitellaan aina liikkeen ehdoilla – ne tarjoavat ainutlaatuisen tuen niin intensiivisille juoksulenkeille kuin tiukkoihin treenisessioihinkin. Shock Absorber -liivien suuren suosion salaisuus piilee huolellisessa kehitystyössä, jota on tehty yhdessä muun muassa huippuyliopistojen asiantuntijoiden kanssa. Intersportin suuresta valikoimasta löydät huippulaadukkaat Shock Absorber -liivit kaikkiin aktiviteetteihin!

  Millaiset urheiluliivit sinä haluat löytää? Ennen liiviostoksille suuntaamista kannattaa selvittää oma koko ja tuen tarve. Oikean liivikoon valintaan löytyy yleensä valmiita kokotaulukoita, mutta istuvin koko löytyy lähes poikkeuksetta sovittamalla liivejä päälle. Muista, että urheiluliivien pitää sovitusvaiheessa tuntua hyvin napakoilta, jotta ne tukevat riittävästi. Mitä tulee tuen tarpeeseen, on huomioitava sekä oma koko että oma liikuntamuoto. Esimerkiksi juoksuun, treeniin ja muihin vauhtilajeihin tarvitaan voimakkaampaa tukea, kun taas joogaan ja muihin rauhallisiin lajeihin riittävät kevyemmän tuen liivit. On hyvä muistaa, että suuremmat rinnat tarvitsevat aina voimakkaamman tuen lajista riippumatta. Shock Absorber -urheiluliivit tarjoavat kattavan valikoiman liivejä kaikkiin tarpeisiin.

  Mistä löytyvät parhaat naisten Shock Absorber -urheiluliivit? Olipa mielessäsi liivit joogaan tai juoksuharrastukseen, Intersportista löydät Shock Absorber -liivit kaikkiin aktiviteetteihin. Brändin valikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tuen tarpeisiin, lajeihin ja mieltymyksiin. Kattavasta värivalikoimasta löydät varmasti suosikkisi. Tilaa Shock Absorber -urheiluliivit netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat aina asiantuntevat myyjämme. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko Shock Absorber urheiluliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Shock Absorber urheiluliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 70.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Shock Absorber urheiluliivit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shock Absorber Ultimate Run Bra W - urheiluliivit, Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - urheiluliivit ja Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra W - urheiluliivit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Shock Absorber urheiluliivit

  4.6/5

  Perustuu 25 arvosteluun