Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

SIGG

SIGG on valmistanut Sveitsissä uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja jo vuodesta 1908. Tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko. Kaikki SIGG-tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, BPA-vapaita. Ne pitävät juomasi raikkaana!

TRAVELLER – ELEGANTTI KLASSIKKO

SIGG Traveller juomapullo on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä. Juomapullo kulkee mukana niin jokapäiväisessä arjessa kuin piristävissä treeneissä tai rentouttavilla retkillä.

SVEITSILÄINEN LAATU JA SUUNNITTELU

Alumiiniset juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Pulloissa on patentoitu EcoCare® -sisäpinnoite, joka ei kerää itseensä makuja eikä hajuja. Materiaalina alumiini on kevyt ja kestävä.

SIGG kategoriat

SIGG

Kaikki SIGG:n alumiiniset klassikko juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa jo vuodesta 1908. Jokainen klassikkopullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiiniset juomapullot ovat erityisen kevyitä sekä kestäviä. Pullojen uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista. Traveller klassikkomalli on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä.

Arvostelut: SIGG

4.67/5

Perustuu 3 arvosteluun