Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.SIGG

Pidä juomasi raikkaana ekologisemmalla ja terveellisemmällä vaihtoehdolla muovisille pulloille – niin maapallomme kuin oman terveytesi kannalta. SIGG-tuotteet ovat täysin myrkyttömiä ja BPA-vapaita.

TRAVELLER – ELEGANTTI KLASSIKKO

SIGG Traveller juomapullo on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä. Juomapullo kulkee mukana niin jokapäiväisessä arjessa kuin piristävissä treeneissä tai rentouttavilla retkillä.

SIGG Helia pitää juoman viileänä 24 tuntia tai kuumana 4 tuntia

Pillimuki on on suunniteltu tekemään juomiskokemuksesta raikkaan jokaisella siemauksella. Ei sisällä haitallisia aineita kuten BPA:ta tai ftalaatteja.

SIGG kategoriat

SIGG

Kaikki SIGG:n alumiiniset klassikko juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa jo vuodesta 1908. Jokainen klassikkopullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiiniset juomapullot ovat erityisen kevyitä sekä kestäviä. Pullojen uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista. Traveller klassikkomalli on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä.

Arvostelut: SIGG

4.67/5

Perustuu 3 arvosteluun