Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSIGG

SIGG on mukana tekevässä hyvää erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. SIGG:ltä löydät hyväntekeväisyyspullot mm. Itämeren hyväksi Muumin kanssa.

SIGG x Moomin X Amnesty

SIGG on mukana Amnesty internationalin ja Moomin Charactersin julkaisemassa tuotemallistossa, jonka myynnistä 10% ohjataan Amnestyn ihmisoikeustyöhön. Mallisto juhlistaa Amnestyn 60-vuotista työtä ihmisoikeuksien puolustajana. Tove Janssonin piirtämissä ja rakastetuissa muumikuvituksissa toistuu toivoa symboloiva kynttilä, joka on myös Amnestyn tunnus. Kampanjan ideana on muistuttaa siitä, että kynttilä tuo valoa sinne, missä sitä tarvitaan.

SIGG x POW

Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan.

POWin polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä kulkemaan tähän suuntaan.

Kyse ei ole radikaaleista muutoksista, vaan pienistä askeleista, jotka edistävät muutosta kohti ilmastoystävällistä yhteiskuntaa. Toiset ottavat vasta ensiaskeleita tällä polulla, toiset ovat jo pidemmällä. Tärkeintä on suunta, jota kohti menemme.

Jokaisesta myydystä SIGG x POW pullosta lahjoitetaan 5€ POW:n toimintaan talvien pelastamiseksi.

Lisätietoa POWin toiminnasta ja polku talvien pelastamiseen: protectourwinters.fi