Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Speedo Shaping

Nauti jokaisesta uintikerrasta itsevarmana! Shaping- sarjan uimapuvut muotoilevat ja tukevat kehoa juuri oikeista kohdista, varmistaen luonnollisen kauniin istuvuuden. Osasta malleista löytyy uusi ja innovatiivinen kangasteknologia - ECO Shape Comprex, jonka valmistuksessa on käytetty 69% täysin kierrätettyä nailonia. Lisäksi kaikki kangasmateriaalit on suojattu tehokkaasti kloorilta, joka pidentää uimapukujen käyttöikää.

Vartaloa myötäilevä

Erinomainen suunnittelu tukee koko kehoa parhaimman mahdollisen istuvuuden saavuttamiseksi samalla, kun visuaaliset yksityiskohdat imartelevat vartalon muotoa. Tasaiset, hyvin suunnitellut printit vievät huomion pois mahdollisista epäkohdista. Lisäksi erilaiset kaula-aukon muotoilut tasapainottavat lantiota tai kaventavat ylävartaloa.

Tukea vatsalle

Kaikissa Shaping -sarjan uimapuvuissa on käytetty kehoa myötäilevää ja tukevaa kangasta sekä innovatiivista teknologiaa, jotka yhdessä antavat erityistä tukea vatsan alueelle.

Tukea rinnoille

Kaikki Shaping uimapuvut ovat suunniteltu mukailemaan ja imartelemaan rintojen muotoa sekä antamaan tukea. Säädettävät olkaimet pysyvät jämäkästi paikoillaan, antaen täydellisen istuvuuden.

Arvostelut: Shaping mallisto

4/5

Perustuu 7 arvosteluun