Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sculpture
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta
  Speedo Sculpture


  Nauti jokaisesta uintikerrasta itsevarmana! Sculpture-malliston uimapuvut muotoilevat ja tukevat kehoa juuri oikeista paikoista, varmistaen luonnollisen kauniin istuvuuden.

  Vartaloa myötäilevä

  Älykäs suunnittelu tukee koko kehoa parhaimman mahdollisen istuvuuden saavuttamiseksi samalla kun visuaaliset yksityiskohdat imartelevat vartalon muotoa. Tasaiset, hyvin suunnitellut printit vievät huomion pois mahdollisista epäkohdista. Lisäksi kaula-aukon muotoilu joko tasapainottaa lantioita tai kaventaa ylävartaloa.

  Tukea vatsalle

  Kaikissa Sculpture-sarjan uimapuvuissa on käytetty kehoa myötäilevää ja tukevaa kangasta sekä älykästä teknologiaa, jotka yhdessä antavat erityistä tukea vatsan alueelle. Istuvuutta lisää se, ettei malliston tuotteissa ole käytetty tilaa vieviä verkkopaneeleja.

  Tukea rinnoille

  Kaikki malliston uimapuvut on suunniteltu mukailemaan ja imartelemaan rintojen muotoa. Lisäksi niissä on säädettävät olkaimet, jotka pysyvät jämäkästi paikoillaan ja antavat täydellisen istuvuuden.

  Arvostelut: Sculpture

  3/5

  Perustuu 2 arvosteluun