Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetUi Elämäsi Kuntoon!

Vesi on erinomainen liikuntaympäristö ja vesiliikunta on helppo aloittaa, kun uimakouluja sekä -kursseja löytyy kaiken ikäisille. Vedessä on terveellistä ja turvallista harrastaa liikuntaa, ja lajien monipuolinen valikoima mahdollistaa sen, että kaikille vedessä viihtyville löytyy varmasti oma vesiliikunnan muoto!
Vesiliikunta ja uinti ovat monipuolisia harrastuksia, jotka sopivat kaiken kuntoisille. Oli lajisi sitten uinti, avovesiuinti, vesijuoksu tai vesijumppa on se mainio tapa tuoda lisää liikettä elämään.
Uintia voi harrastaa itselleen sopivalla tavalla, yksin tai ryhmässä sekä oman tavoitteensa mukaan. Se on ihanteellinen laji niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin konkarille, aina lasten uimakoulusta kansainväliselle huipulle asti.
Ui Elämäsi Kuntoon taustalla on jo vuodesta 1992 Uimaliiton ja uimahallien vuosittain järjestämä Ui Kesäksi Kuntoon -kampanja, joka on uudistettu jatkuvaan vesiliikuntaan kannustavaksi kokonaisuudeksi.
Ui Elämäsi Kuntoon kannustaa liikkumiseen uinnin ja vesiliikunnan parissa! Pääidea on haastaa itsensä kasvattamaan uintiliikuntakuntoa ja kehittämään uintitekniikkaa.
Päivitä varusteesi sinulle sopiviksi, innostu vesiliikunnasta ja Ui Elämäsi Kuntoon!

Speedo ui elämäsi kuntoon

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Speedo ui elämäsi kuntoon
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Arvostelut: Speedo ui elämäsi kuntoon

  4.5/5

  Perustuu 10 arvosteluun