Sisältöön

Superdry Sport collegehousut

Superdry collegehousut

Jos rennot collegehousut ovat suosikkisivaatteesi, kannattaa ehdottomasti tutustua Superdryn valikoimaan. Superdry on värikkäästä ja näyttävästä tyylistään tunnettu brittiläinen merkki, joka on erikoistunut trendikkääseen ja monikäyttöiseen urheilumuotiin. Superdryn valikoimasta löytyy sekä naisille että miehille suunnattuja vaatteita vapaa-aikaan, treeniin, lasketteluun ja ulkoiluun. Brändin ehdottomiin suosikkituotteisiin kuuluvat pehmeät, mukavat ja tyylikkäät perusvaatteet, kuten Superdry-collegehousut. Tyylikkäästi leikatut ja upeilla yksityiskohdilla varustellut Superdry-collegehousut ovat kaukana raskaista ja lököttävistä kotihousuista. Ne sopivat treenisalin lisäksi myös rennon sporttisen citytyyliin.

Olipa mielessäsi sitten naisten tai miesten Superdry-collegehousut, löydät ne Intersportista. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa Superdry-collegehousut netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät yksilöllisen tyylikkäästä urheilumuodista, tutustu myös brändin muihin tuotteisiin: Superdry-paitoihin, Superdry-takkeihin ja Superdry-trikoihin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.