Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Superyellow

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Superyellow
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta
  Superyellow - pipoja joka säälle ja vuodenajalle

  Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportissasi!

  Superyellow

  Superyellow on suomalainen merino- ja luomupuuvillasta pipoja valmistava brändi, joka saa inspiraatiota tuotteisiinsa luonnosta. Superyellow onkin ottanut huomioon tuotannon vaikutuksen ympäristöön ja tukee paikallista suomalaista tuotantoa sekä valitsee materiaalit tarkasti. Näiden huomioiden tuloksena on syntynyt tyylikkäitä ja laadukkaita kotimaisia pipoja.

  Luonnon lisäksi tuotteet ovat syntyneet Suomen vaihtelevan ilmaston inspiroimana. Tämän takia Superyellow valmistaa pipoja joka säälle ja vuodenajalle. Lisäksi materiaaleina käytetyt merino- ja puuvilla tuovat omat ominaisuutensa ja hyötynsä eri tilanteisiin. Laadukkaat materiaalit myös takaavat pipojen kestävyyden.

  Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportissasi!

  Paljonko Superyellow -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Superyellow -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 62.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Superyellow -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Superyellow Polar Jr - pipo, Superyellow Polar Beanie - pipo ja Superyellow Kide Beanie - naisten pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Superyellow

  4.66/5

  Perustuu 38 arvosteluun