Sisältöön

Superyellow

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Superyellow
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Superyellow

  Superyellow on suomalainen merino- ja luomupuuvillasta pipoja valmistava brändi, joka saa inspiraatiota tuotteisiinsa luonnosta. Superyellow onkin ottanut huomioon tuotannon vaikutuksen ympäristöön ja tukee paikallista suomalaista tuotantoa sekä valitsee materiaalit tarkasti. Näiden huomioiden tuloksena on syntynyt tyylikkäitä ja laadukkaita kotimaisia pipoja.

  Luonnon lisäksi tuotteet ovat syntyneet Suomen vaihtelevan ilmaston inspiroimana. Tämän takia Superyellow valmistaa pipoja joka säälle ja vuodenajalle. Lisäksi materiaaleina käytetyt merino- ja puuvilla tuovat omat ominaisuutensa ja hyötynsä eri tilanteisiin. Laadukkaat materiaalit myös takaavat pipojen kestävyyden.

  Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportissasi!

  Paljonko Superyellow tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Superyellow-kategorian tuotteet saat hintaan 32.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 47.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Superyellow tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Superyellow Harmaja Jr - nuorten pipo, Superyellow Baltic Beanie - pipo ja Superyellow Sailor Beanie - pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Superyellow

  4.6/5

  Perustuu 10 arvosteluun