Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Superyellow

Superyellow on suomalainen merino- ja luomupuuvillasta pipoja joka säälle ja vuodenajalle valmistava brändi, joka saa inspiraatiota tuotteisiinsa luonnosta.

Selaa valikoimaa: Superyellow

Superyellow - pipoja joka säälle ja vuodenajalle

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportissasi!

Superyellow

Superyellow on suomalainen merino- ja luomupuuvillasta pipoja valmistava brändi, joka saa inspiraatiota tuotteisiinsa luonnosta. Superyellow onkin ottanut huomioon tuotannon vaikutuksen ympäristöön ja tukee paikallista suomalaista tuotantoa sekä valitsee materiaalit tarkasti. Näiden huomioiden tuloksena on syntynyt tyylikkäitä ja laadukkaita kotimaisia pipoja.

Luonnon lisäksi tuotteet ovat syntyneet Suomen vaihtelevan ilmaston inspiroimana. Tämän takia Superyellow valmistaa pipoja joka säälle ja vuodenajalle. Lisäksi materiaaleina käytetyt merino- ja puuvilla tuovat omat ominaisuutensa ja hyötynsä eri tilanteisiin. Laadukkaat materiaalit myös takaavat pipojen kestävyyden.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportissasi!

Paljonko Superyellow -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Superyellow -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Superyellow -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Superyellow Hannah Beanie W - naisten pipo, Superyellow Kjempe Beanie - pipo ja Superyellow Polar Beanie Jr - pipo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Superyellow

4.62/5

Perustuu 37 arvosteluun