Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.KOMPAKTI GPS-URHEILUKELLO ERINOMAISELLA AKUNKESTOLLA

Suunto 5 – Kompakti GPS-urheilukello, jossa akunkesto on erinomainen. Urheilukellosta löytyy myös 24/7-aktiivisuusseuranta, rasitus- ja palautumisanalyysi, unenlaadun seuranta sekä mukautuva harjoitteluohjaus.

Suunto 5

Mikäli olet aktiiviliikkuja tai treenaat tavoitteellisesti, Suunto on brändi, johon sinun kannattaa tutustua. Huimilla teknisillä ominaisuuksilla varustellut ja Suomessa valmistetut Suunnon urheilukellot mahdollistavat urheilusuorituksen tavoitteellisen ja monipuolisen mittaamisen ja seurannan. Suunnon valikoimaan kuuluu esimerkiksi Suunto 5 - kompakti GPS-urheilukello, joka on varusteltu erinomaisella akunkestolla. Pitkä akunkesto pitää huolen, että virtaa riittää juuri niin kauan kuin tarvitset. Kello muistuttaa sinua myös lataamisesta, jotta olet aina valmis treenaamaan. Suunto 5 on mukavan kevyt ranteessa ja sen tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta sitä käyttää mielellään myös arkikäytössä. Suunto 5 -urheilukello mittaa sykkeesi suoraan ranteesta ilman erillistä sykevyötä. Valitse Suunto 5 kellon väri oman tyylisi mukaan joko mustassa tai valkoisessa värissä.

GPS-ominaisuuden avulla on mahdollista mitata sykkeen ja kalorinkulutuksen lisäksi myös kuljettua matkaa ja suunnitella reittejä. Jos suosikkilajisi on esimerkiksi juoksu, hiihto tai pyöräily, on GPS-toiminnon sisältävä Suunto 5 -kello varma valinta sinulle. Harjoittelun lisäksi, Suunto 5 -urheilukellolla seuraat myös päivittäistä aktiivisuuttasi, rasitustasoasi sekä unenlaatuasi. Suunto 5 seuraa aktiivisuuttasi ja mukauttaa edistyessäsi harjoittelunohjaista tavoitteidesi mukaisesti. Oman edistymisen seurannasta on tehty helppoa ja lisäksi Suunto 5 -kellon avulla varmistat, että palaudut riittävän hyvin niinä päivinä, jolloin kehosi kaipaa lepoa. Kun olet synkronoinut Suunto 5 -urheilukellon Suunto-sovelluksen kanssa, varmistat vielä paremman käyttökokemuksen, saat asianmukaisia tilastoja harjoittelustasi sekä yhteenvedon aktiivisuus- ja palautumistiedoista, joiden avulla pidät harjoittelun ja palautumisen tasapainossa.

Etsitkö huippulaadukasta urheilukelloa? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat Suunto urheilukellot, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Suunto 5 -urheilukellon, jonka avulla mittaat ja seuraat urheilusuorituksiasi saavuttaaksesi tavoitteesi. Tilaa Suunto 5 netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos urheilu on intohimosi, muista hankkia myös muut tärkeät varusteet treeneihisi. Katso esimerkiksi treenivaatteet, juoksuvaatteet ja juoksukengät.

Paljonko Suunto 5 -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Suunto 5 -kategorian tuotteet saat hintaan 329.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 329.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.