Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuSuunto 7 – Monipuolinen GPS-urheilukello ja älykello yhdessä paketissa

Intohimoisen urheiluharrastuksen ja kiireisen elämän yhteensovittaminen voi olla vaikeaa. Siksi tarvitset urheilukellon vartalosi liikuntarytmeihin ja älykellon arkisempiin sovelluksiin.

ON VALMIS KAIKKIIN SEIKKAILUIHISI

Suunto 7 on suunniteltu ja testattu Suomessa ja edustaa Suunnolta tuttua laatua. Iskujen, veden ja lian kestävä kello toimii sateessa, liejussa ja lumessa. Kellossa on fyysiset painikkeet, joita voidaan käyttää käsineet kädessä, ja sen erittäin kirkas korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on suojattu naarmuuntumisenkestävällä Gorilla Glass -lasilla. Suunto 7 -kellon akku kestää koko päivän älykellokäyttöä ja jaksaa mukanasi vaikka täysimaratonillakin. Akku mahdollistaa 48 tuntia älykellokäyttöä tai jopa 12 tuntia GPS-seurantatilassa.

SEURAA URHEILUASI TARKASTI

Kaikki Suunto 7 -kellon urheiluominaisuudet ovat vain yhden painalluksen takana. Seuraa harjoitteluasi tarkasti yli 70 urheilutilan, GPS:n ja rannesykeanturin avulla. Jaa tuloksesi yksinkertaisesti Suunto-sovelluksessa tai suurimmissa urheilupalveluissa, kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Yksityiskohtaiset tiedot auttavat sinua harjoittelemaan fiksummin ja motivoivat sinua kohti asetettuja tavoitteita. Voit myös yhdistää kuulokemikrofonin puhelimeesi ja hallita musiikkia ranteesta harjoittelun aikana.

INSPIROI SINUA TUTKIMAAN

Löydä ympärilläsi oleva maailma käyttämällä ilmaisia offline-karttoja, jotka sisältävät maastotiedot, polut ja korkeuskäyrät. Karttoja on helppo vilkaista yhdellä pyyhkäisyllä milloin tahansa harjoituksen aikana. Sisäänrakennetut lämpökartat 15 aktiviteetille, kuten juoksu, uinti ja pyöräily, sisältävät muiden käyttäjien suosituimmat harjoittelureitit. Voit joko käyttää niitä tai pysyä poissa valmiilta reiteiltä. Paikalliset offline-kartat ja lämpökartat ladataan automaattisesti, kun Wi-Fi-yhteys on käytössä ja kello on latauksessa. Voit myös manuaalisesti ladata haluamasi sijainnin kartan. Offline-kartoilla pysyt aina reitillä ja opit tuntemaan parhaimmat harjoittelureitit silloinkin, kun jätät puhelimesi kotiin tai kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä.