Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

Lahjakortti



The North Face toppahousut

The North Face toppahousut

The North Face toppahousut ovat laatutietoisen valinta. The North Face toppahousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face toppahousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face toppahousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppahousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face toppahousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä B Freedom Insulated Pant Jr - toppahousut 110,00 €, Aboutaday Pant W - toppahousut 220,00 € ja Teen Snowquest Suspender Pant Jr - toppahousut 130,00 € – millaiset The North Face toppahousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko The North Face toppahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat The North Face toppahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 110.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 220.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat The North Face toppahousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face B Freedom Insulated Pant Jr - nuorten toppahousut, The North Face Aboutaday Pant W - naisten toppahousut ja The North Face Teen Snowquest Suspender Pant Jr - nuorten toppahousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.